sâmbătă, 20 august 2011

Oameni buni...!

Mai trăiesc, staţi liniştiţi, dar încă lenevesc în vacanţă. O să vă arăt şi măzgăleli de concediu, dar nu chiar ACUM. Pentru că acum, vin cu veşti maxime:

Dacă n-aţi auzit, blogul Maghiaromânia a făcut 2 ani! Şi pentru această festivitate nu numai că echipa blogului m-a cooptat să le fac un banner aniversar, dar şi unul nou de tot. Eh? A fost teamwork în adevăratul sens al cuvântului. Şi dacă nu v-am convins să-i vizitaţi ca să le admiraţi bannerul, atunci intraţi si citiţi-le articolele foarte interesante, poate încetăm şi cu certurile, ne luăm de mână şi punem de-o horă. Sau ceardaş. Vedem noi.

Oricum, felicitări echipei maghiaromâneşti şi vă urez la cât mai multe aniversări!


Aşa. Iar acum, pentru evenimentul mult aşteptat: HAI LA REVISTA COMICS, NEAMULE! A apărut şi nr. 5, cu mai multe pagini nostime şi frumoase, mulţumită sponsorilor de la Taraba de Jocuri! Köszönöm! S-o citiţi şi pe asta, nu pentru pagina mea ultra greţoasă, dar pentru Puiu Manu, cel mai longegiv desenator de pe la noi. 56 de ani de comicuri. Şi nu orice comicuri. De la desenele lui Puiu Manu îţi creşte păr pe piept, aşa că răsfoiţi-ne revista. Enjoy!


Un comentariu:

Olahus spunea...

Traiasca MaghiaroNilia